Advocaat Ochten?

Elassaiss is uw specialist in ondernemings- en privacyrecht

Bent u op zoek naar een advocaat in Ochten? Dan is Advocatenkantoor Elassaiss, gespecialiseerd in ondernemings- en privacyrecht misschien de juiste voor u. Advocatenkantoor Elassais zoekt vanuit specialistische kennis met cliënten naar de voor hen meest bruikbare oplossing. Het komt vaak voor dat die niet juridisch is.

Ondernemers hebben behoefte aan een praktische aanpak. Hierop is de dienstverlening dan ook gericht. Tenzij het niet anders kan, gebruikt Advocatenkantoor Elassais zo weinig mogelijk woorden en vooral gewone taal. Zij realiseren zich ook dat juridische zaken voor de ondernemer vaak als noodzakelijk kwaad worden gezien. Deze leiden af van de kernactiviteit van de ondernemer: ondernemen. Advocatenkantoor Elassais zorgt ervoor dat ondernemers zich zo weinig mogelijk met het juridische bezig hoeven te houden.

Door hun jarenlange ervaring kunnen de advocaten van Advocatenkantoor Elassaiss, uw advocaat Ochten, de posities van alle betrokken partijen goed inschatten. Dit leidt daarom ook snel tot goede, praktische oplossingen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Advocatenkantoor Elassaiss is een winst gedreven onderneming. Wij vinden het echter ook erg belangrijk om als kantoor terug te geven aan onze omgeving. Dit doen wij op verschillende manieren. Lees hoe wij onze maatschappelijke betrokkenheid ten uitvoer brengen.

Advocatenkantoor Elassaiss gelooft in de gelijkheid van alle mensen, waar ze ook vandaan komen, hoe ze zich ook identificeren, hoe ze er ook uitzien, van wie ze ook houden en ongeacht hun levens- en/of geloofsovertuiging. Kennismaken met het team van Advocatenkantoor Elassaiss? 

Op welke rechtsgebieden kan Elassaiss, uw advocaat Ochten, u te hulp staan?

Advocatenkantoor Elassaiss werkt niet alleen in Ochten, maar bijvoorbeeld ook in Tiel, Eck en Wiel en Maurik.advocaat ochten

Recente artikelen

Online decemberinkopen (deel 3)

Online decemberinkopen (deel 3)

Online decemberinkopen: tips & tricks voor ondernemers en kopers deel 3 DEEL 3: MAG EEN GEDOWNLOAD OF GESTREAMD DIGITAAL PRODUCT NOG WORDEN “TERUGGESTUURD”? Er wordt veel online gekocht, maar ook heel wat teruggestuurd. Hoeveel het ook wordt gedaan, in de praktijk...

Online decemberinkopen (deel 2)

Online decemberinkopen (deel 2)

Online decemberinkopen: tips & tricks voor ondernemers en kopers deel 2 DEEL 2: HERROEPINGSRECHT: MAG EEN AANKOOP WORDEN TERUGGESTUURD NADAT EEN PRODUCT IS GEPAST OF DE VERPAKKING IS GEOPEND? Er wordt veel online gekocht, maar tijdens de bedenktijd wordt ook heel...

Neem vrijblijvend contact op

0344 – 227 030
info@elassaiss.nl

Neem vrijblijvend contact op

0344 – 227 030
info@elassaiss.nl