Advocaat Culemborg?

Elassaiss is uw specialist in ondernemings- en privacyrecht

Bent u op zoek naar een advocaat in Culemborg? Advocatenkantoor Elassaiss is gespecialiseerd in ondernemings- en privacyrecht. Wij zoeken vanuit specialistische kennis samen met cliënten naar de voor hen meest bruikbare oplossing. Het komt vaak voor dat die niet juridisch is.

Door jarenlange ervaring kunnen de advocaten van Advocatenkantoor Elassaiss de posities van alle betrokken partijen goed inschatten. Dit leidt daarom ook snel tot goede, praktische oplossingen.

Ondernemers hebben behoefte aan een praktische aanpak. Hier is de dienstverlening dan ook op gericht. Tenzij het niet anders kan, gebruikt Advocatenkantoor Elassaiss zo weinig mogelijk woorden en vooral gewone taal. Wij realiseren ons ook dat juridische zaken voor u als ondernemer vaak als noodzakelijk kwaad wordt gezien. Deze zaken leiden af van de kernactiviteit van de ondernemer: namelijk ondernemen. Advocatenkantoor Elassaiss zorgt ervoor en draagt eraan bij dat ondernemers zich zo weinig mogelijk met het juridische bezig hoeven te houden.

Op welke rechtsgebieden kan Elassaiss, uw advocaat Culemborg, u te hulp staan?

Wij werken niet alleen als advocaat in Culemborg, maar ook in onder andere Echteld, Lienden, Ochten en Geldermalsen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Advocatenkantoor Elassaiss is een winst gedreven onderneming. Wij vinden het daarnaast echter ook erg belangrijk om als kantoor terug te geven aan onze omgeving. Dit doen wij dan ook op verschillende manieren. Lees hoe wij onze maatschappelijke betrokkenheid ten uitvoer brengen.

Advocatenkantoor Elassaiss gelooft in de gelijkheid van alle mensen. Wilt u kennismaken met het team van Advocatenkantoor Elassaiss?

advocaat Culemborg

Recente artikelen

Betaalt uw debiteur te laat? Welke rente kunt u vorderen?

Betaalt uw debiteur te laat? Welke rente kunt u vorderen?

Betaalt uw schuldenaar te laat? Dan kunt u schadevergoeding vorderen voor de schade die u door deze vertraging lijdt (vertragingsschade). Deze schadevergoeding bestaat uit rente. Maar welke rente is dat? Wettelijke rente of contractuele rente? In de wet is bepaald dat...

Wanneer is een debiteur in verzuim? En wat zijn de gevolgen hiervan?

Helaas komt het regelmatig voor dat andere partijen hun verplichtingen niet nakomen. Meestal is dat op z’n minst vervelend maar het kan ook ernstige consequenties hebben. Het kan bijvoorbeeld tot schade lijden. Kan een debiteur diens verplichtingen niet meer nakomen?...

De 5 meest voorkomende fouten in contracten

De 5 meest voorkomende fouten in contracten

Dagelijks worden veel contracten gesloten: mondeling en schriftelijk, voor grote en kleine belangen. Helaas worden er regelmatig fouten in contracten gemaakt. Weinig is zo vervelend als te ontdekken dat iets waarvan je denkt dat het geregeld is, dat niet blijkt te...

Neem vrijblijvend contact op

0344 – 227 030
info@elassaiss.nl

Neem vrijblijvend contact op

0344 – 227 030
info@elassaiss.nl