Advocaat Culemborg?

Elassaiss is uw specialist in ondernemings- en privacyrecht

Bent u op zoek naar een advocaat in Culemborg? Advocatenkantoor Elassaiss is gespecialiseerd in ondernemings- en privacyrecht. Wij zoeken vanuit specialistische kennis samen met cliënten naar de voor hen meest bruikbare oplossing. Het komt vaak voor dat die niet juridisch is.

Door jarenlange ervaring kunnen de advocaten van Advocatenkantoor Elassaiss de posities van alle betrokken partijen goed inschatten. Dit leidt daarom ook snel tot goede, praktische oplossingen.

Ondernemers hebben behoefte aan een praktische aanpak. Hier is de dienstverlening dan ook op gericht. Tenzij het niet anders kan, gebruikt Advocatenkantoor Elassais zo weinig mogelijk woorden en vooral gewone taal. Wij realiseren ons ook dat juridische zaken voor u als ondernemer vaak als noodzakelijk kwaad wordt gezien. Deze zaken leiden af van de kernactiviteit van de ondernemer: namelijk ondernemen. Advocatenkantoor Elassais zorgt ervoor en draagt eraan bij dat ondernemers zich zo weinig mogelijk met het juridische bezig hoeven te houden.

Op welke rechtsgebieden kan Elassaiss, uw advocaat Culemborg, u te hulp staan?

Wij werken niet alleen als advocaat in Culemborg, maar ook in onder andere Echteld, Lienden, Ochten en Geldermalsen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Advocatenkantoor Elassaiss is een winst gedreven onderneming. Wij vinden het daarnaast echter ook erg belangrijk om als kantoor terug te geven aan onze omgeving. Dit doen wij dan ook op verschillende manieren. Lees hoe wij onze maatschappelijke betrokkenheid ten uitvoer brengen.

Advocatenkantoor Elassaiss gelooft in de gelijkheid van alle mensen. Wilt u kennismaken met het team van Advocatenkantoor Elassaiss?

advocaat Culemborg

Recente artikelen

Een privacyverklaring, een handige manier om aan de AVG te voldoen

Aan welke voorwaarden moet een privacyverklaring voldoen? Degene die persoonsgegevens verwerkt, moet de persoon om wie het gaat (“de betrokkene”) hierover informeren. Gebeurt dit niet (op tijd) dan staat daar een boete op. Hoe moet dat informeren? De privacyverklaring...

Contracteren via social media, kan dat?

Contracteren via social media, kan dat?

Contracteren via WhatsApp, Wordfeud, Facebook, Twitter of Pinterest, kan dat? Veel communicatie verloopt tegenwoordig via WhatsApp, Facebook, Twitter en andere social media. Ook direct messaging via bijvoorbeeld spelapplicaties, zoals Wordfeud mag daarbij niet worden...

Neem vrijblijvend contact op

0344 – 227 030
info@elassaiss.nl

Neem vrijblijvend contact op

0344 – 227 030
info@elassaiss.nl