Advocaat Tiel

Elassaiss is uw specialist in ondernemings- en privacyrecht

Bent u op zoek naar een advocaat Tiel? Advocatenkantoor Elassaiss gevestigd is gespecialiseerd in ondernemings- en privacyrecht. Wij zoeken vanuit specialistische kennis met cliënten naar de voor hen meest bruikbare oplossing en behandelen zaken op de juiste manier met bijpassend juridisch advies. Het komt vaak voor dat die niet juridisch is.

Ondernemers hebben behoefte aan een praktische aanpak. Daarom is onze dienstverlening hier dan ook op gericht. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van gewone taal, tenzij het niet anders kan. Wij realiseren ons ook dat juridische zaken voor de ondernemer vaak als noodzakelijk kwaad worden gezien. Deze leiden af van de kernactiviteit van de ondernemer: ondernemen. Wij zorgen ervoor eraan bij te dragen dat ondernemers zich zo weinig mogelijk met het juridische hoeven bezig te houden.

Door hun jarenlange ervaring kunnen de advocaten van Advocatenkantoor Elassaiss de posities van alle betrokken partijen goed inschatten. Dit leidt snel tot goede, praktische oplossingen komen.

Cathelijne Elassaiss-Schaap, advocaat Tiel

Maatschappelijke betrokkenheid

Advocatenkantoor Elassaiss advocaat Tiel is een winst gedreven onderneming. De gespecialiseerde advocaten vinden het echter ook erg belangrijk om als kantoor terug te geven aan onze omgeving. Dit doen wij op verschillende manieren. Lees hoe wij onze maatschappelijke betrokkenheid ten uitvoer brengen.

Daarnaast geloven we in de gelijkheid van alle mensen, waar ze ook vandaan komen, hoe ze zich ook identificeren, hoe ze er ook uitzien, van wie ze ook houden en ongeacht hun levens- en/of geloofsovertuiging. Kennismaken met het team van Advocatenkantoor Elassaiss? Bekijk hier wie er in ons team zitten!

Met welke rechtsgebieden kan de advocaat uit Tiel u helpen?

Er zijn verschillende rechtsgebieden waar wij in gespecialiseerd zijn. Heeft u hulpen nodig bij een van de onderstaande rechtsgebieden? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op! 

Wij adviseren en procederen over onder andere fusies en overnames, aandeelhoudersovereenkomsten en vof-contracten.

In het kader van privacy kunnen wij onder meer helpen met het opstellen van een privacybeleid, een privacystatement en het opstellen van verwerkers overeenkomsten.

Hieronder valt onder ander het adviseren en procederen van: het niet voldoen aan de administratieplicht, het niet tijdig publiceren van jaarstukken en beslag en executie.

Denk hierbij aan het procederen over financiële overeenkomsten, kredietopzeggingen en financieringen. 

Wij hebben jarenlange ervaring met het opstellen van commerciële overeenkomsten. Daarnaast procederen wij regelmatig over onder andere de uitleg van overeenkomsten, het niet nakomen van (betaling)verplichtingen en de algemene voorwaarden. 

Advocatenkantoor Elassaiss werkt niet alleen in Tiel, maar bijvoorbeeld ook in Beusichem, Zoelen en Culemborg.

advocaat Tiel

Recente artikelen

Registratieplicht contactberoepen tijdens corona, hoe werkt dit?

Registratieplicht contactberoepen tijdens corona, hoe werkt dit?

Corona & privacy (o.a. de AVG) In verband met corona geldt voorlopig een registratieplicht voor beoefenaars van contactberoepen. Hoe zit dat met privacy (o.a. de AVG)? Wat houdt deze registratieplicht voor contactberoepen in? Moet de klant of patiënt meewerken?...

Online decemberinkopen (deel 3)

Online decemberinkopen (deel 3)

Online decemberinkopen: tips & tricks voor ondernemers en kopers deel 3 DEEL 3: MAG IK EEN DIGITAAL PRODUCT DAT IS GEDOWNLOAD OF GESTREAMD NOG “TERUGSTUREN”? Er wordt veel online gekocht, maar ook heel wat teruggestuurd. Hoeveel het ook wordt gedaan, in de...

Neem vrijblijvend contact op

0344 – 227 030
info@elassaiss.nl

Neem vrijblijvend contact op

0344 – 227 030
info@elassaiss.nl